Monday 22 April 2013

Viimeista viedaan


Tunnelma oli jo aamupalalle tullessa haikea ja hiljainen. Matkavasymys ja ajatukset kotiinpaluusta viipyilivat varmasti kaikkien mielessa. Olimme viela paivan koulussa,jossa saimme matkamuistoksi mukaamme kassin,joka sisalsi karkkeja ja tekemamme lasilautaset seka kynttilat. Hyvastelimme koulun oppilaat ja opettajat,jotka olivat tulleet meille laheisiksi.

Nama kaksi viikkoa ovat olleet aivan upeita,mutta koti on aina kuitenkin se paras paikka. Omasta mielestani viikko olisi riittanyt,mutta nyt oli ainakin varmaa,etta kaikkia nahtavyyksia ehdittiin menna ihastelemaan. Olisihan tanne hienoa lahtea uudestaan,mutta uskon etta matkakassa ei ihan riita tavalliselle tallaajalle. Siksi tallainen tilaisuus on upea,jota kovinkaan moni ei saa elaessaan.
Tuli opittua jotain uuttaa ja niinkuin sanotaan matkailu avartaa. Samalla oppii arvostamaan oman maansa kulttuuria ja tapoja.

Laukut on jo pakattu ja pidetaan huoli,etta passi ja hammasharja on mukana :) Huomenna kohti lentokenttaa ja tanaan aikaisin nukkumaan.

Oli kaikin puolin hyva matka!
Verna kuittaa!

No comments: