Thursday, 11 April 2013

Kierrätyskeskus, Majakka ja vähän muutakin


Tänään herättyämme, maittavan aamiaisen jälkeen, kurvasimme kohti paikallista Kierrätyskeskusta. Hyvin monet nuoret menevät sinne työharjoitteluun. Pääsimme vähän tutustumaan paikan toimintaan, ja saimme auttaa työntekijöitä erinäisissä tehtävissä. Itse pääsin keittiöön auttamaan tiskaamisessa ja laittamaan astioita paikoilleen. Pojat auttoivat huonekalujen kantamisessa ja autonpesussa.

Aamupäivällä oli aika mennä koululle. Lounaalla oli tarjolla palloperunoita, kalaa kastikkeen kera ja erikseen salaattia.Lounaan jälkeen lähdimme autoilla kohti erästä kalastusopistoa. Paikan haju oli aika tyrmäävä,varsinkin itseni kaltaiselle,joka ei niinkään kalasta piittaa.  Kävimme myös katsomassa läheisellä Majakalla ja kalastusmuseossa.  Löysimme majakan tienoilta ikävän löydön: nimittäin kuolleen pyöriäisen(joka muistuttaa paljon delfiiniä)
Tuuli oli ärsyttävän kylmä merellä ja viima puski kovaa,mutta ehjinä päästiin takaisin hotellille. Tässä olisi vielä tarkoitus mennä illalla kylille pyörimään ja ehkä käymään kaupassa.

 Mutta nyt on kaikki hyvin!
Verna kuittaa. 


No comments: