Tuesday, 16 April 2013

Viimeisen viikon lähtölaskenta!

Eilen aamumme alkoi tavalliseen tapaan hotellin aamupalalla. Tankkattua vatsamme täyteen valmiiksi koulupäivää varten,lähdimme bussilla kohti koulua. Päivä sujui hyvin, mutta uskon että päivänalkuinen raukeus ja väsymys vaikuttivat opiskelumotivaatioon. Itse en jaksanut oikein keskittyä tunneilla ,kun ajatukset olivat jo Blue Lagoonin kuumilla lähteillä.

Mutta hyvin kaikki jaksoivat koulupäivän ja menimme hotellille. Oli aika mennä kauan odotetulle ja paljon hehkutuksia saaneelle Siniselle Laguunille. Seuraamme liittyi vielä toisen viikon opettajat: Sari ja Hannu.
Kylpylä oli uskomaton. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Se vesi on todellakin sinistä. 
Vesi oli hyvin kuumaa paikoitellen,mutta se teki hyvää. Altaaseen oli asennettu myös pisteitä,jossa sai itse ottaa oman kasvonaamion. Pitää kyllä sanoa,että toimi todella hyvin ja iho tuntuu heti paljon pehmeämmältä. Myös baaritiski löytyi ja sieltä sai ostaa juomia pääsyrannekkeessa asennetulla sirulla. Maksu maksettiin myöhemmin kassalle. 
Sieltä löytyi myös sauna, ja koska olemme suomesta,olihan sitä pakko kokeilla :) Pitää sanoa,että kuuma tuli, mutta kyllä se perinteinen puilla lämmitetty sauna on se ainut oikea. 

Kun oltiin melkeimpä yli kolme tuntia oltu uimassa,oli aika palata takaisin. Koska monet ravintolat olivat kiinni,ajoimme Keflavikin keskustaan etsimään sopivaa ruokapaikkaa. 

 Hyvä päivä kaikkiaan!
Verna Kuittaa!
2 comments:

Pia H said...

Sininen laguuni on kyllä upea!
Tässä kaikille maistiaisia:
http://www.bluelagoon.com/blue-lagoon-spa/

Nauttikaahan viimeisestä Islannin viikosta!

-Pia

Markku Polamo said...

Moikka! Koettakaapa saada niitä kännykuvia tännekin näkysälle. Jos sais vaikka bluetoothilla siirrettyä IPadille.
Terkut
Make