Friday, 12 April 2013

Vihdoinkin Perjantai!


Hei vaan!

Nyt on ensimmäinen täysi kouluviikko käyty. Alkupäivien kulttuurishokki on hälventynyt,mutta rutiiniksi tämä ei ole vielä muotoutunut. Joitakin seikkoja lukuunottamatta koulujärjestelmä muistuttaa paljon suomalaista käytäntöä. Suurin ero taitaa olla ruokailujärjestelmässä,jossa keittäjät antavat annoksen valmiina lautaselle,eikä erillistä salaattipöytää ole. Myöskään maitoa ei saa juomaksi. Myös koulu eroaa siitä,ettei laukkuja tai ulkovaatteita pidetä lokerikoissa tai naulakoissa, vaan ne heitetään pitkin käytäviä lojumaan.

Tänään kävimme uimassa koulun kanssa läheisellä maa-uimalalla. Siellä oli n.40 asteisia kuumavesi-altaita,joista tykkäsimme erityisen paljon. Uimisen jälkeen kävelimme koululle takaisin ja jatkoimme tuntia normaalisti. Lounaalla söimme kanakeittoa, joka oli omasta mielestäni liian mausteista. mutta muuten ihan hyvää.
 Lounaan jälkeen suuntasimme Kalaopistolle ja saimme tutustua myös kalatehtaaseen. Sen jälkeen ajoimme takaisin hotelliin. Uinti oli vienyt aika paljon mehuja,joten kaikki näyttivät olevan rättiväsyneitä.Tänään ei rajuihin illanviettoihin ole siis aihetta mennä,vaikka perjantai onkin.

 Huomenna suuntaamme kohti Reykjavikin ostoskeskuksia. Saa nähdä löytyykö tuliaisia!

Verna Kuittaa! 
1 comment:

Liina said...

Olispas kiva nähdä kuvia siitä maauimalasta - vaan siellä ei taida saada kameran kanssa kuka vaan riehua... :D