Wednesday, 10 April 2013

Keskiviikko 10.4.2013 kolmas päivä!

Uuteen huomeneen ollaan taasen herätty! Suomessa kaverit ja sukulaiset jo kolme tuntia meitä ennen.
Eilen tiistaina olimme koululla kahteen asti ja sitten ilmaisella bussilla takaisin kämpille. Lounaaksi koululla oli tarjolla tosi reilu annos jotain ravitsevaa kalaa koulun ruokalassa. Kaikille ei ilmeisesti hirveästi maistunut, mielestäni oli ihan mallikas koululounas.

Oppitunnit ovat 55 minuuttisia ja yhtä aihetta näyttää monesti olevan vain yksi tunti ja sitten muuta. Tämä voi olla hektistä, mutta ohjelma on meille rakennettu eli ei ole ihan varmaa onko tämä aina näin.

Koulun jälkeen käytiin keräämässä "bonusta" Bonus-kaupasta, paikallinen Lidl. Myynnissä mm. Fazerin turkin pippureita ja Euroshopper-tuotteita. Tarkkanäköisimmät huomasivat, ettei tästä "Lidlistä" kuitenkaan kannettu ulos halpoja mäyräkoiria. Islannissa ei olutta myydä ruokakaupoissa!
Ruokailemaan suuntasimme kyläkeskuksen (ihan oikea Reykjanäsin kylätaajama) ihmeeseen: KFC eli joillekin tuttu Kentucky Fried Chicken. Laatu varmaan sitä mitä sen pitikin olla. Eipä onneksi tarvitse käydä joka päivä... (blogin kirjottajan eli Maken) mielipide.
Illalla pelailtiin ainakin hiukan pingistä ja bilistä majoitustiloissa. Ja sitten kukin valui majoitustiloihinsa.
Meitä on täällä yhdeksän, seitsemän opiskelijaa, kaksi henkilökunnasta. Hotellihuoneita meillä on siis viisi ja aamiainen, jota juuri nautin on OK!

Näillä mennään taas!

No comments: