Thursday 18 April 2013

Hei vaan!
Taas on aikaa vierinyt ja blogia ei ole valitettavasti ehtinyt kirjoittamaan,koska on ollut kiire. Mutta tontilla taas ja uudet kujeet mielessa :)

TIISTAI:
Koulussa on ollut talla viikolla juhlaviikko,joka on tarjonnut monia tapahtumia koululla. Lounaan aikana on erilaisia ohjelmia. Tiistaina koululla vieraili paikallinen laulajaidoli,valitettavasti unohdin kysya herran nimea,mutta hyvin osasi kuitenkin laulaa. Mies oli todella energinen ja sattuikin muutamaan otteeseen nousemaan poydalle.

Islannin superidoli viihdyttamassa

Ilma oli aivan ihana,aurinko paistoi ja taivas oli pilveton. kaiken kaikkiaan upea ulkoilumahdollisuus. Joten illalla menimme kavelemaan Keflaviikiin haukkaamaan raikasta meri-ilmaa ja esittelemaan Sarille ja Hannulle paikkoja. Loysimme vanhan laivan ja hassuja patsaita matkan varrelta. Kavimme syomassa jo tutuksi tulleessa Lambest-ravintolassa. Hotellilla palattuamme pelasimme viela tietovisa-pelia ennen nukkumaanmenoa. 
Sari loysi uuden rakkauden 


Hannun Dressman-poseeraus 

Kolmijalkainen kissa kiipeili kallioilla 


KESKIVIIKKO: 

Koulupaiva sujui tapansa mukaan sutjakkaasti ja saimme tehda lasimaalauksia seka oppia kynttiloiden valmistamista. Lopuksi paasimme tekemaan pitsaa. Monille tuli uutena asiana pitsauunin kaytto. Itse en ainakaan ollut sellaista konetta koskaan nahnyt,mutta maukasta pitsaa siita tuli. 
Pepperoni-juusto pitsa! Nam! 

Koulupaivan jalkeen paatettiin menna vaeltamaan vuorelle,joka sijaitsee Blue Lagoonin lahistolla. Vuori oli niin korkea,etta perille paastyamme kaikilla oli punaiset posket ja syke korkealla. Mutta oli kapuaminen sen arvoista,vaikka alkua eparoitiin. Maisema oli upea. Harmi vain,etta sumu peitti melkein kaiken. 


"Mis se taksi on?"



Vaeltamisen jalkeen jalat oli ihan poikki,mutta jaksoimme silti ajaa viela ulos syomaan.Kavimme pin up-henkisessa Hlolla Bar-ravintolassa syomassa taytetyt patongit(tuplasti parempaa kuin Subissa). 


TORSTAI:

Koska on ollut juhlaviikko,tanaan lounaalla meita viihdytti taikuri. Oli kiva katsoa,tanaan syomassa oli aika vahan oppilaita. Taisi johtua siita,etta koulun ulkopuolella jaettiin ilmaisia Hot Dogeja. 
Kavimme myos koulun kanssa retkella viikinki-museossa,seka jossain laivamuseossa. kavimme myos katsomassa Peikon taloa. 

Viikinkien vene 
 Juuso posettaa :) 
 Laivoja 
 Peikko nukkuu,hys! 
Jarno ja iso oviaukko!

Retkien jalkeen pidimme Jennan ja Sarin kanssa "tyttojen illan" ja menimme kolmistaan shoppailemaan Keflavikin keskustaan. Tana iltana on nimittain koulun lahella olevassa Stapi-talossa tanssiaiset. Onhan sinne sitten pakko hankkia uudet bilemekot ja kengat. Loysimme sopivat etsimisen jalkeen ja kavimme KFC-raflassa. 
Mutta nyt valmistautumaan illan bileisiin!! 

Verna Kuittaa! 








1 comment:

Pekka Pakkala said...

Valtavan hienoja kuvia ja tyylikkäitä poseerauksia!

t. Pekka